>Uusia esipolvia


>Viime aikoina en ole ehtinyt kovin paljoa paneutua sukututkimusharrastukseen mutta menneenä viikonloppuna tuli taas syötettyä pari sivua Kristian Mahlmanin jälkeläisiä tietokantaan. Siinä syöttäessä tuli vastaa Ilpo Kojola, jonka ruotusotamies- ja perunkirjamuistiinpanoja olen paljon käyttänyt. Ilmeni että hän on kuudes serkkuni.

Merkittävämpää edistystä tapahtui kahdessa aiemmin lyhyehkössä esipolvihaarassa. Ensiksikin äitini esipolviin kuuluvalle Susanna Yrjöntytär Matinniemelle löytyi vanhemmat ja isovanhemmatkin. Ilmeni, että olen Lauri Rädyn s. n. 1685 jälkeläisiä ja siis kuulun ”Pihlajamäen Rädyt”-sukuun. Tuosta suvusta on vuonna 2000 tehty julkaisu, joka pitäisi jostakin saada käsiin. Sukututkimusseuran kirjastossa sitä ei valitettavasti näkynyt olevan.

Isän puolelta taas ryhdyin tutkimaan vastaavaa naishaaraa ja sieltä löytyi aiemmin löydettyjen Mähösten ohella uusi ruotusotamies, tällä kertaa nimeltään Niilo Realman s. n. 1695 ja k. n 1740 Iisalmen msrkssa. Tuossa sukuhaarassa tuntui olevan paljon Kärkkäisiä vaimoina, mutta heitä en vielä tarkemmin penkonut.

 

Mainokset

Tietoja Markku Tahkokorpi

Uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja kevyen liikenteen edistäjä, sukututkija.
Kategoria(t): Sukututkimus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: >Uusia esipolvia

  1. >Hei! Olisin ERITTÄIN ERITTÄIN ERITTÄIN kiinnostunut, mitä olet löytänyt Matinniemen suvusta. Meitä ei tosiaan ole paljon, ja tiedän, että olemme kaikki sukua toisillemme.Olisin erittäin kiitollinen, jos ottaisit minuun yhteyttä,sannamatinniemi@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s