Päivitystä Starckin suvusta


Kuten sukututkimustani seuraavat sukulaiset ja kolleegat ehkä ovat huomanneet , päivitin verkossa olevat sukutietoni alkuvuodesta. Sen jälkeen olen lainannut uudelleen ”Korpraali Starckin suku”-kirjan.

Olen käynyt läpi lähdeviitteitäni kirjaan, sillä joskus vuosituhannen alussa hukkasin kaikki lähdeviitteeni sukututkimustyökalun vaihdoksen yhteydessä. Samalla olen käynyt läpi kirjassa mainittujen Sigfrid Stackin jälkeläisten puolisoiden esipolvia. Pääosa heistä on joko Haapajärveltä tai lähipitäjistä, joten heidän esipolviaan on tietokannassani jo huomattavasti ennestään. Samalla olen taas löytänyt uusia jälkeläisiä muille omille esivanhemmilleni.  Tietokanta on nyt kasvanut pääosin tästä syystä noin 88 500 henkilöön.

Tavoitteena tällä työllä on saada aikaan uusi julkaisu Sigfrid Stackin jälkeläisistä hiukan korjattuna ja merkittävästi täydennettynä. Jos blogini lukijoista löytyy Sigfrid Stackin jälkeläisiä, joiden lähisuku puuttui alkuperäisestä kirjasta, otan täydennyksiä mielelläni vastaan.

Tietoja Markku Tahkokorpi

Uusiutuvan energian, energiatehokkuuden ja kevyen liikenteen edistäjä, sukututkija.
Kategoria(t): Sukututkimus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s