Tietoja

Tahkis syksyllä 2010

Olen 1956 syntynyt tietoliikenneinsinööri ja asustan vaimoni, tyttäreni ja poikani kanssa Espoossa. Tyttäremme opiskelee tradenomiksi täällä Espoossa ja  ohjaa ratsastajia pääasiassa Järvenpään suunnalla ja kesäisin Äkäslompolossa. Poika kirjoitti ylioppilaaksi keväällä 2013.  Tarkempia tietoja minusta löytyy Linkedin ja Facebook profiileistani.

Harrastan sukututkimusta ja asioimis- ja retkipyöräilyä, joista kerron lisää erillisillä sivuilla.

Olen myös intohimoinen kestävien energiaratkaisujen edistäjä.  Tätä tarkoitusta varten perustin huhtikuussa 2013 yrityksen Utuapu Oy josta löytyy lisätietoa täältä ja täältä.

Tulevaisuus on myös aina kiehtonut minua, joten tulevaisuuden tutkimuksen seuran jäsenenä saatan kirjoittaa siitäkin aiheesta.

Sivuston otsikkokuvassa on Tipu Sulttaanin kesäpalatsi Mysoren lähettyvillä Intiassa. Siellä poikkesin talven 2009-2010 matkallani Kaakkois-Aasiaan ja takaisin. Matkalla pidin Blogia joka löytyy täältä.

5 vastausta artikkeliin: Tietoja

 1. Wesa Lehto sanoo:

  Hei Markku,

  Mina ja vaimoni Annelie keskustelimme kanssasi Antinkankaan hautausmaalla Haapajärvellä ja sitten kahvilla Olkkosilla. Otin sinusta kuvan Olkkosten pihalla ja lähetän sen mielelläni sinulle, jos lähetät minulle sähköpostiosoitteesi.

  Parhain terkuin,

  Wesa

 2. Ester Heinonen sanoo:

  Hei. Kiinnostaa Vehkalahti. Minulla on kyseitä sukus Haapajärvellä . Aurinkoista ja hyvää kesää! T.Ester

  • Tahkis sanoo:

   Mitä kautta olet Vehkalahtia? Voit lähettää minulle sähköpostia esimerkiksi osoitteeseen tahko at iki.fi.

 3. Anneli sanoo:

  Hei! Tahtoisin isäni suvusta Vehkalahti Haapajärvi ja sekä äitini suvusta Hautakangas Uusikarleby/Haapajärvi tietoa enemmän mutta miten niitä löytäisin ja paljonko maksaa?

  • Hei Anneli

   Jos sinulla on esivanhemmat tiedossa 1800-luvun puolelle, (eli siis henkilöihin, jotka ovat syntyneet 1800-luvulla ja syntymäaika on tiedossa) niin sen jälkeen tutkiminen on suhteellisen helppoa ja halpaa jopa internetistä löytyvien lähteiden avulla. Jos noita 1900-luvun esivanhempia joutuu etsimään kirkoherranvirastojen kautta niin tiedon saatavuus on tuurista kiinni. Eri kirkkoherranvirastot suhtautuvat erilaisella innostuksella sukututkijoiden tarpeisiin. Kirkkoherranvirastojen laskutus myös vaihtelee, mutta uskoisin, että muutamalla kympillä pääsee pahimmassakin tapauksessa tuonne 1800-luvulle, jos palvelu on muuten saatavissa.

   Minulla itselläni on aika paljon Vehkalahtia tietokannassani, joten jos voimme yhdistää sinut tietokannassani oleviin henkilöihin, päästään jo varsin pitkälle. Haapajärven Hautakankaista on tehty kirjakin, joka on kokonaisuudessaan tietokannassani, joten jos olet tuon tutkitun suvun lisähaara, niin olemme jo hyvin lähellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s