Sukusivustosta

Huom! Alla mainostettu sukusivusto on toistaiseksi pois käytöstä, koska palvelu, jolla se sijatsi on lopetettu jokin aika sitten. Muiden kiireiden takia (Muutto ja kirjaprojekti) en ole ehtinyt vielä kehittää korvaavaa ratkaisua.

(Sukututkimusohjelmani (GRAMPS) tulostaa kätevästi verkkosivustoja tietokannastani joten olen silloin tällöin luonut sivuston josta löytyy lasteni sillä hetkellä tiedossa olevat sukulaiset. Koska sivustolla on listattu myös elävät sukulaiset nimeltä, on sivut suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Uusimman version sivustosta tein 2.2.2018. Tällä sivustolla on reilut 54 000 lasteni sukulaista. Sivusto löytyy osoitteesta: http://tahkokorpi.pp.fi/suku/MTTSuku_02022018/index.html.

Tämä raportti korvaa edellisen 26.12.2017 tehdyn version, sillä edellisessä oli yksi ilmi tullut virhe, ja lisäksi yksityisyyssuodatin oli vähän turhan tiukka jo hyvän aikaa siten kuolleiden henkilöiden osalta. Esivanhemmille on löytynyt lisää jälkeläisiä, joten reilussa kuukaudessa raportin henkilömäärä on kasvanut noin tuhannella.

Vanhempi versio (29.6.2013) löytyy edelleen  osoitteesta: http://tahkokorpi.pp.fi/suku/MTTSuku_29062013/index.html. Vanhemmassa versiossa on huomattavasti vähemmän sisältöä, mutta jos joku pitää sen esitysmuodosta enemmän, niin linkkaan sen vielä tänne.

Tämä uudempi versio sivustosta on eri formaatissa kuin aiemmat. Sinänsä siinä on muuten vastaavat tiedot kuin aiemmissa, paitsi että ns. elävistä henkilöistä on vain nimi. Tämä aiheuttaa jonkin verran ongelmaa niiden henkilöiden suhteen jotka ovat kuolleet kauan sitten, mutta joille ei ole kuolinaikaa. Tästä syystä linkkasin tuon vanhemmankin version tähän, sillä vanhemmassa näkyy samanaikaisesti useampi sukupolvi. Toisaalta uudessa sivustossa henkilöitä voi tarkastella myös sukupuuformaatissa, joskin se ei ole niin selkeä kuin vanhemman version sivut. Salasana ja käyttäjätunnus noille sivuille on entinen.

Jos arvelet olevasi sukua minulle niin käyttäjätunnuksen ja salasanan saa minulta sähköpostitse.

Sivustolta löytyy jälkeläisiä mm. Ylivieskan Juurikosken talosta polveutuville, esimerkiksi Katajaloille ja Kontioille sekä Ylivieskan taloista myös Niemelöille ja Olliloille.

Kristian Mahlmanin, Sigfrid Starckin ja Koistilan sekä Ylivieskan Katajalan sukujen tiedot löytyvät siinä määrin kuin ne on julkaistu, samoin Jaakonahon suku. 1700-luvun Haapajärven lukkarin Tuomas Enqvistin jälkeläisiä löytyy jo huomattava määrä. Tahkokorven, Kilpalan ja Jaakonahon suvut ovat tietokannassa melko täydellisesti. Nurmenniemiä on myös aika liuta, mutta siinä suvussa on enemmän puutteita.

Parhaillaan meneillään on niin monen sukukirjan syöttö että valmista ei varmaankaan tule ennen kuin eläkkeeellä. Juurikosken laaja suku Ylivieskasta ja Rytkyn suvun tuhti opus ovat valikoiden syötettävänä samoin kuin ”Ruotusotilaat Kala- ja Pyhäjokilaaksoissa 1733-1809”. Olen viime aikoina löytänyt myös uusia sukulaisia minulla jo kauan olleesta kirjasta ”Esivanhempia 1700-luvulta – Alavieskan tuntemattomalta vuosisadalta”.

Päivityksenä mainittakoon että Koistiloiden kirja on nyt tietokannassani jossakin määrin korjattuna ja laajennettuna. Tietokantaan on myös lisätty jonkin verran sieviläisen Sikalan suvun jäseniä mm. noiden toisaalla mainittujen Juurikoskesta polveutuvien sukuhaarojen lisäksi. Jaakonahon suku on päivitetty uusimman kirjan mukaiseksi.

6 vastausta artikkeliin: Sukusivustosta

  1. Terve taitmme olla kaukaa sukua nimi kaarlo Juhani Koistila Haapajärvellä Tarmo Haarala julkistettiin Koistiloita Kuusaanjärven kaitalta. kyllä minä sinun isän tunnen

  2. Terve tässä huomasin Koistilan sukukirjassa sinun nimen, tunsin sinun isän olin nuoruutessa metsätöissa. Terveisin Juhani Koistila Tarmo Haarala on tehnyt sukukirjan koistiloiten kuusaanjärven kaitalta

    • Tahkis sanoo:

      Olen kyllä tiennyt ja pidemmän aikaa että tuo Koistiloiden kirja on tulossa. Nyt kirja on jo viikon verran ollut tuossa pöydälläni ja olen lukenut siitä varsinaisen tekstiosuuden ja valikoiden sukutauluja. Siinä on kyllä kiitettävä määrä kuusaalaisten jälkeläisiä. Olen löytänyt siitä jo vähän huomautettavaakin, sillä ainahan tuon kokoisesta opuksesta löytyy virheitäkin.

      Jos luit kirjaa tarkkaan niin huomasit että sekä isäni että äitini olivat Koistiloiden jälkeläisiä.

  3. Juhani sanoo:

    Terve pikkuserkku HYvää uutta vuotta 2015 ylättävää sukua on kaikkialla, yritin sinun sivulle sukua saisinko salasana . Mitä on nykyinen osoite ja Puheilin numero. Terveisin Juhani Koistila

  4. Esko Nyman Raahe. sanoo:

    Olen Juho Armas Siipolan tytön Hiljan Nymanin os. Siipolan poika ja koska en tiedä tätä sukuhaaraa ollenkaan rupesin jälestämään tätäkautta ko.sukua.Olisinpa kiitollinen jos vastaisit olenko oikealla”tiellä”.huomioisitko ikäni ja koska tämä on uutta minulle varmaan tulee olemaan isojakin haasteite.oottelenpa vastaustasi.Esko Nyman.Raahe

Jätä kommentti